برنامه هفتم و ایجاد انگیزه برای کارفرمایان در به‌کارگیری نیروی کار

 یک کارشناس مسائل اقتصادی از نوآوری برنامه هفتم توسعه کشور در ایجاد انگیزه برای کارفرمایان در به‌کارگیری نیروی کار خبر داد.

 به گزارش سبا 724 این کارشناس مسائل اقتصادی گفت: در لایحه برنامه هفتم توسعه کشور، نکات ممتاز و برجسته‌ای نسبت به برنامه ششم وجود دارد که از جمله آنها، «توجه به صادرات به عنوان محرک و تقویت‌کننده توان رقابتی بنگاه‌های کوچک» و «توجه به تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در اقتصاد دیجیتال از طریق تدوین برنامه ملی رشد مهارت‌های دیجیتال کشور» است.

وی افزود: «ترویج آموزش عملی حین کار و بسترسازی و تسهیل برای به‌کارگیری نیروهای جدید» و «ایجاد انگیزه در بنگاه‌ها برای به‌کارگیری افراد متقاضی کار با توانمندی‌های خاص»، از جمله دیگر نکات ممتاز و برجسته‌ در لایحه برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه نیروی کار است.

این کارشناس مسائل اقتصادی بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه کشور، تحرک‌بخشی به چرخه قدرت ملی از طریق تمرکز بر جهش اقتصادی به منظور تفوق بر چالش‌های موجود مورد تأکید قرار گرفته و از جمله هدف‌گذاری‌های این برنامه، رشد اشتغال 3.9 درصدی سالانه معادل ایجاد یک‌ میلیون شغل است.

وی گفت: مطابق ماده ۱۵ برنامه هفتم توسعه و به منظور رفع موانع مؤثر بر به‌کارگیری نیروی کار جدید توسط کارفرمایان و توسعه کسب‌وکارها و همچنین جذب تازه‌واردان به بازار کار و احیای نظام استاد – شاگردی و ترویج آموزش‌های عملی حین کار در سه سال اول ابتدای اشتغال افراد، مقررات ویژه‌ای وضع شده است.ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا